Yedinci Gün Adventistleri Vakfı, Beyoğlu, İstanbul’da merkezli bir vakıftır. Yedinci Gün Adventistleri bir din mezhebidir.

2017 yılının sonunda, Birleşmiş Milletler tarafından tanınan 235 ülke ve 213 alanda Yedinci Gün Adventistlerinin varlığı bulunmaktaydı. 20 milyon 700 binden fazla Yedinci Gün Adventist, 86,576 dua evinde, 71,758 grupta ve 1001 dilde ibadet etmektedirler. Bunlar, 13 divizyon, 62 bölge konferansı, 58 bölge, 58 bölge hizmet alanı, 391 yerel konferans ve 274 hizmet alanı olarak organize edilmiştir.

8515 okulda 1,954,872 öğrencimiz eğitim görmektedir. 198 hastane ve sağlık evi, 133 yaşlı bakım evi ve huzur evi, 329 poliklinik ve sağlık merkezi ve 21 yetimhane, her yıl 17 milyondan fazla kişiye hizmet vermektedir. 15 medya merkezimiz vardır. Yedinci Gün Adventistlerinin, çeşitli şubeleri bulunan 59 yayınevi ve basımevi bulunuyor. Bu yayınevleri, 6050 ruhsatlı seyyar kitapçı ve 25,332 ful time, part time ve stajiyer seyyar kitapçı çalıştırıyor. 375 dilde çeşitli kitap ve medya malzemeleri satıyorlar. Adventist Geliştirme – Yardım ve Kurtarma Kuruluşu ADRA, 131 ülkede çalışıyor ve 1197 projeyi yöneterek 15 milyon 600 bin kişiye hizmet veriyor.

Türkiye’de Yedinci gün Adventistleri Vakfı’nın üç dua evi vardır.

Vakfımızın hedefi, bedende olsun, canda olsun, ruhda olsun, insanların tümüyle gelişmeleridir.

“Esenlik kaynağı olan Tanrı’nın kendisi sizi tümüyle kutsal kılsın. Ruhunuz, canınız ve bedeniniz Rabbimiz İsa Mesih’in gelişinde eksiksiz ve kusursuz olmak üzere korunsun”.

(İncil’de 1. Selanikliler 5:23)